helf
kavabon
rollypop
karamela
smilies
rollypop
bumbubblegum
napolitana
helf
kavabon
rollypop
karamela
smilies
rollypop
bumbubblegum
napolitana
helf
kavabon
rollypop
karamela
smilies

POSLOVNA PARTNERSTVA

BARRY CALLEBAUT

Barry Callebaut se bavi proizvodnjom čokolade i kakao proizvoda više od 150 godina . To je kompanija koja integriše i kontroliše svaki korak proizvodnje, od porekla kakaoa do najfinijih čokoladnih proizvoda, a može se pohvaliti i opsluživanjem cele prehrambene industrije, bilo da je u pitanju konditorska industrija ili manji profesionalni korisnici proizvoda na bazi kakaoa i čokolade

Barry Callebaut je vodeći svetski proizvođač čokoladnih i kakao proizvoda visokog kvaliteta i ima globalnu mrežu proizvodnih pogona u Evropi, Africi, Severnoj i Južnoj Americi, kao i u Aziji i u oblasti Pacifika. Kompanija ima jake tradicionalne korene u Evropi, sa sedištem u Švajcarskoj, i pozicijom na švajcarskoj berzi SIX, dok se njena najvažnija fabrika nalazi u Belgiji.

Ime Barry Callebaut u konditorskom svetu simboliše dokazanu stručnost, fokus na inovacijima, novim tehnologijama i razvoju, te mogućnost da se zadovolje različite potrebe kupaca i potrošača širom sveta. U ponudi ove kompanije nalazi se više od 6.000 recepata, proizvoda na bazi kakaoa i čokolade, punjenja i dekoracija spremnih za upotrebu, preliva i kakao prahova, a kupcima iz celokupne prerađivačke industrije nude se i razne personalizovane usluge.